teambuilding

Entreprise, groupes, EVG…
Venez vivre un moment bièrophile inoubliable !

Avis google la brasserie du roi

\\ La Brasserie du Roi, une expérience qui renforce l’esprit d’équipe !

À la Brasserie du Roi, vous trouverez le lieu idéal pour découvrir le monde de la bière et de l’artisanat brassicole.

Activité ludique et fédératrice qui renforce la cohésion d’une équipe ou d’une bande de copain/copine. Venez participer à un atelier de brassage de bière artisanale bio et locale.

Vous faites des escapes games tout les ans ? Ou encore du paintball à chaque événement ? Choisissez une activité (teambuilding) vraiment différente riche en dégustation et en découverte bièrophiles.

Vous allez pouvoir choisir parmi une sélection de recettes (IPA, Pale Ale, stout, Red Ale ou encore triple belge) pour faire votre propre bière en étant coachés par une équipe de passionnés. Vous emporterez votre propre production et pourrez la faire gouter à vos amis, collaborateurs, clients etc…

De opkomst van eSports-weddenschappen in Nederland

De opkomst van eSports-weddenschappen in Nederland markeert een boeiende ontwikkeling in de wereld van online gaming en weddenschappen. Met eSports die een exponentiële groei doormaken en een steeds groter publiek aantrekken, is het niet verrassend dat ook de interesse in het wedden op eSports toeneemt. In dit artikel zullen we verkennen hoe deze trend zich in Nederland manifesteert en welke implicaties dit heeft voor zowel de gaminggemeenschap als de gokindustrie.

We zullen ingaan op de populariteit van eSports in Nederland, de opkomst van eSports-weddenschappen en de regelgeving rondom deze vorm van gokken. Wat drijft mensen om te wedden op eSports en wat zijn de kansen en uitdagingen die hiermee gepaard gaan? Ontdek hoe eSports-weddenschappen een nieuwe dimensie toevoegen aan de traditionele gokmarkt en welke impact dit kan hebben op de toekomst van online gokken. Ben jij klaar om de opwindende wereld van eSports-weddenschappen te verkennen?

De populariteit van eSports in Nederland

De opkomst van eSports-weddenschappen in Nederland heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Met de toenemende populariteit van eSports, zoals games als League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive en Dota 2, is ook de interesse in het wedden op deze digitale sporten toegenomen. Dit heeft geleid tot een bloeiende markt voor eSports-weddenschappen, waarbij Nederlandse gokkers de mogelijkheid hebben om te wedden op verschillende eSports-evenementen en competities.

De legalisatie van online gokken in Nederland heeft ook bijgedragen aan de groei van eSports-weddenschappen. Met de komst van de Wet Kansspelen op Afstand in 2021 is het voor online gokbedrijven legaal geworden om hun diensten aan Nederlandse spelers aan te bieden. Hierdoor hebben veel gokwebsites eSports-weddenschappen toegevoegd aan hun aanbod, waardoor spelers een breed scala aan mogelijkheden hebben om in te zetten op eSports-wedstrijden.

Naast traditionele sportweddenschappen zijn eSports-weddenschappen steeds populairder geworden onder jongere generaties in Nederland. De dynamiek, snelheid en competitieve aard van eSports maken het aantrekkelijk voor een breed publiek om te wedden op hun favoriete teams en spelers. Dit heeft geleid tot een verschuiving in de gokindustrie, waar eSports een steeds prominentere rol spelen en een groeiende markt vormen voor zowel gokbedrijven als spelers.

Met de voortdurende groei en evolutie van eSports als een gevestigde vorm van entertainment, wordt verwacht dat eSports-weddenschappen in Nederland verder zullen toenemen in populariteit en omvang. De combinatie van technologische vooruitgang, toenemende acceptatie van eSports en de groeiende interesse in online gokken zal naar verwachting de eSports-weddenschapmarkt in Nederland blijven stimuleren en uitbreiden in de komende jaren.

Regulering en wetgeving rondom eSports-weddenschappen

De opkomst van eSports-weddenschappen in Nederland is een trend die snel terrein wint. Steeds meer mensen ontdekken de spanning en opwinding van het wedden op eSports-evenementen. Met platforms zoals Winstwijzer kunnen Nederlandse spelers genieten van een breed scala aan eSports-weddenschappen, variërend van populaire games zoals League of Legends tot Counter-Strike: Global Offensive.

Winstwijzer biedt spelers de mogelijkheid om in te zetten op verschillende aspecten van eSports-wedstrijden, zoals het voorspellen van winnaars, het aantal rondes of kaarten, en zelfs specifieke gebeurtenissen binnen een spel. Deze variëteit aan weddenschappen zorgt voor een boeiende ervaring voor zowel doorgewinterde gokkers als nieuwkomers in de wereld van eSports-weddenschappen.

Met de groeiende populariteit van eSports in Nederland is het geen verrassing dat eSports-weddenschappen ook aan populariteit winnen. Fans van eSports kunnen nu hun kennis en inzicht in favoriete games benutten om winst te maken via platforms zoals Winstwijzer. Deze ontwikkeling opent nieuwe mogelijkheden voor zowel spelers als de eSports-industrie als geheel.

Als gevolg van de toenemende vraag naar eSports-weddenschappen in Nederland, is het belangrijk voor spelers om verantwoord te wedden en zich bewust te zijn van de risico’s die gepaard gaan met gokken. Winstwijzer en andere platforms moedigen spelers aan om verantwoordelijk te spelen en te genieten van eSports-weddenschappen op een leuke en veilige manier.

Invloed van eSports-weddenschappen op de gokindustrie

De opkomst van eSports-weddenschappen in Nederland is de afgelopen jaren aanzienlijk toegenomen. Met de groeiende populariteit van eSports als professionele competitie, hebben steeds meer gokkers interesse getoond in het wedden op deze virtuele sportevenementen. Dit heeft geresulteerd in een groeiend aantal online gokplatforms die specifiek gericht zijn op eSports-weddenschappen, waar Nederlandse spelers kunnen deelnemen aan weddenschappen op games zoals League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive en Dota 2.

Hoewel de opkomst van eSports-weddenschappen nieuwe mogelijkheden biedt voor zowel gokkers als de gamingindustrie, brengt het ook uitdagingen met zich mee op het gebied van regelgeving en verslavingspreventie. De Nederlandse overheid heeft stappen ondernomen om de regulering van eSports-weddenschappen te verbeteren en om consumenten te beschermen tegen mogelijke risico’s. Het is belangrijk dat spelers bewust worden gemaakt van de risico’s die gepaard gaan met gokken op eSports en dat er maatregelen worden genomen om een verantwoorde en veilige gokomgeving te waarborgen.

Kansen en uitdagingen voor de toekomst van eSports-weddenschappen in Nederland

De opkomst van eSports-weddenschappen in Nederland is de afgelopen jaren aanzienlijk toegenomen. Met de groeiende populariteit van eSports, vooral onder jongere generaties, hebben steeds meer mensen interesse getoond in het wedden op eSports-evenementen. Dit heeft geresulteerd in een bloeiende markt voor eSports-weddenschappen in Nederland, waar zowel traditionele gokbedrijven als online platforms hun aanbod hebben uitgebreid om aan de vraag te voldoen.

Naast de traditionele sportweddenschappen hebben eSports-weddenschappen een unieke aantrekkingskracht vanwege de dynamische en snel evoluerende aard van de eSports-scene. Fans kunnen wedden op een breed scala aan games en toernooien, variërend van populaire titels zoals League of Legends en Counter-Strike: Global Offensive tot opkomende eSports zoals Valorant en Rocket League. Dit diversifiërende aanbod heeft bijgedragen aan de groei van eSports-weddenschappen als een lucratieve en opwindende optie voor gokliefhebbers.

Met de toenemende regulering van de gokindustrie in Nederland, hebben eSports-weddenschappen een grotere mate van erkenning en acceptatie gekregen. Gokbedrijven en online platforms opereren nu binnen een strenger kader om de integriteit van eSports-weddenschappen te waarborgen en spelers te beschermen. Dit heeft bijgedragen aan het opbouwen van vertrouwen bij zowel de spelers als de autoriteiten, waardoor eSports-weddenschappen een gevestigde en groeiende sector binnen de Nederlandse gokmarkt zijn geworden.

Met de groeiende populariteit van eSports-weddenschappen in Nederland, is het duidelijk dat deze vorm van gokken een blijvende impact zal hebben op de gokindustrie. De opkomst van eSports als een serieuze en lucratieve markt biedt zowel kansen als uitdagingen voor zowel gokkers als de regulatoren. Het is belangrijk voor alle betrokken partijen om de opkomende trends en ontwikkelingen in de gaten te houden om een veilige en verantwoorde gokomgeving te waarborgen voor alle spelers. Met de juiste regelgeving en bewustwording kan eSports-weddenschappen een spannende en winstgevende ervaring zijn voor liefhebbers van zowel eSports als gokken.

NOS FORMULES TEAMBUILDING EVG

atelier de brassage yvelines

FORMULE DÉGUSTATION BIèROLOGIQUE

jusqu’à 20 personnes

Découvrez l’univers passionnant de la bière et de son brassage !

 • Privatisation de l’atelier pour la dégustation pendant 1h30.
 • Visite de la brasserie et de l’atelier de brassage, explication du brassage et découverte des ingrédients (Malts, houblons, levures, sucres).
 • Dégustation et initiation à 6 styles de bières artisanales locales avec acompagnement de charcuteries et fromages de qualités.

dégustation de bières yvelines

Formule découverte du brassage

jusqu’à 20 personnes

Brassez votre première bière et repartez avec un pack de 3 bouteille de 50cl personnalisés !

 • Privatisation de l’atelier pour 2 heures avec dégustation, jusqu’à 20 personnes.
 • Brassez votre propre bière, en groupe, pour un EVG ou un teambuilding. Expérience originale et authentique pour renforcer la cohésion.
 • Découvrez toutes les étapes du brassage de bière avec l’équipe de la brasserie et dégustez une selection de 5 bières locales différentes.
découverte du brassage yvelines

Formule APPRENTISSAGE DU BRASSAGE

jusqu’à 12 personnes

Brassez votre propre bière en duo et repartez avec 20 litres de votre breuvage !

 • Privatisation de notre atelier pour 4 heures, jusqu’à 12 personnes – vivez une expérience intégrale du brassage de bière en équipe.
 • Choisissez votre bière parmi une sélection de recettes et fabriquez 20 litres de votre propre bière soit 40 bouteilles de bières de 50cl.
 • Dégustez une sélection de 5 bières locales différentes.

\\ Pourquoi choisir la brasserie du roi pour votre activité ?

 • Parce que notre activité n’est pas comme les autres et qu’elle vous permet de découvrir le monde de la bière artisanale et de la bière craft comme nul par ailleurs ! Parce que c’est une expérience idéale pour partager de bons moment entre collègues (séminaires d’entreprise, teambuilding etc…) ou entre amis (EVG, pot de départ etc…) et apprendre à réaliser sa propre bière autour d’une planche de charcuterie et de fromage et d’une bonne boisson houblonnée.
 • Mais aussi parce que nous sommes idéalement situé, en plein cœur de la ville de Versailles dans les Yvelines, à proximité de 5 gares (Chantiers, Rive droite, Rive gauche, Montreuil et Porchefontaine) et à 15 min de Paris en prenant l’autauroute A13.
 • Enfin, nous sommes une équipe de professionnels passionnés qui vous accueillera avec bonne humeur et bienveillance peu importe vos connaissances sur la bière.

\\ A la Brasserie du Roi, tout est sur mesure…

Afin de correspondre au mieux aux demandes de chaque client, nous personnalisons toutes nos prestations, que cela soit de la fabrication de bière sur mesure pour des évènements ou des dégustations spécifiques de bières (stout, IPA etc…).

 N’hésitez pas à nous demander, vous ne serez pas déçus 😉.

 

ILS NOUS ONT FAIT CONFIANCE

Ils ont brassés chez nous et appris à faire leurs propres bières ou simplement réalisés une dégustation bièrologique avec l’équipe de la Brasserie du Roi !

bon cadeau atelier de brassage

OFFRIR UN BON CADEAU STAGE & ATELIER

 • Les bons cadeaux sont valables un an à partir de leurs dates d’achat
 • Ceux-ci vous sont instantanément envoyé en pdf par email, prêt à être imprimé
 • Le bon cadeau de 160€ STAGE DE BRASSAGE est valable pour deux personnes (le bénéficiaire pourra venir seul ou accompagné). Pour venir à 3, choisir la formule à 210€.
 • Le bon cadeau de 40€ ATELIER DE DÉGUSTATION DE BIERES est valable pour une personne.

🆕 NOUVEAUTÉ : Cartes cadeaux physiques disponibles à la boutique gratuitement

Inscrivez-vous à notre

Newsletter

Une question ?

Contact

9 + 9 =

logo la brasserie du roi Versailles

Horaires

Lundi et mardi : Fermé
Mercredi au vendredi : 10h00-12h00 I 13h00-18h00
Samedi : 10h00-20h00
Dimanche : Fermé

Venir nous voir

Bièrofacture - Boutique
9 rue Montbauron
78000, Versailles

Brasserie du Roi - Production
75 rue du docteur vaillant
78210, Saint Cyr l'école

Suivez-nous

Appelez nous

Tél. : 09 87 36 09 97

la brasserie du roi Yvelines

Plan du site

Horaires

Lundi et mardi : fermé.
Du mercredi au vendredi : 10h00-12h00 et 13h00-18h00
Samedi : 10h00-20h00
Dimanche : fermé

Appelez nous

09 87 36 09 97

Venir nous voir

Bièrofacture - Boutique
9 rue Montbauron
78000, Versailles

Brasserie du Roi - Production
75 rue du docteur Vaillant
78210, Saint Cyr l'école

Suivez-nous

Copyright © 2020 labrasserieduroi.fr |Site réalisé par Grandraph

Ouvrir le tchat
Besoin d'aide ?
Bonjour👋
Comment pouvons nous vous aider ?